Om

ReferancerLærkeskolen Aarup


Landerupgård

UCL Odense

Fyns Amt

OUH

Nordfyns Kommune

Nordfyns bank

Profil


Mit navn er Sigridur Thorvaldsdottir – og bliver oftest kaldt Sigga. Jeg er uddannet som autoriseret ergoterapeut fra Ergoterapeutskolen i Odense. Desuden har jeg Sundhedsfagligt Diplom fra CVSU i læring, motivation, formidling og kvalitetsudvikling.


Mit erhvervsforløb både i Danmark og Island har indeholdt en række jobfunktioner, der har omfattet både børn og voksne. Det har givet en bred erfaringsbase kombineret med specialiseret viden. Som resultat af min beskæftigelse med børn i behandling i både den offentlige og den private sektor, hvor jeg bl.a. har vejledt voksne i at arbejde med stimulation af børn, kender jeg værdien af, at begge parter føler tryghed og trives med at arbejde sammen om at påvirke processen og opnå de ønskede resultater.


Jeg ser det derfor som helt afgørende at være bevidst om vigtigheden af at kombinere det daglige arbejde med børn med evnen til at give børnene en individuel og optimal stimulation. I den vejledende og praktiske proces er det afgørende for resultatet at give de voksne en forståelse og et målbart udbytte af deres indsats, som udvikler dem i takt med børnenes fremskridt.


Jeg har samlet værdifuld viden, nyttige erfaringer og eksempler på praktiske øvelser, som jeg formidler gennem foredrag, kurser og workshops – specielt egnet til personale i daginstitutioner og skoler, der arbejder med sanse- og grundmotorik i hverdagen. Jeg tilbyder også ergoterapeutisk undersøgelse af børn og unge, hvor jeg tager afsæt i hverdagsaktiviteter hos det enkelte barn.

al gerne være sjovt.


Ergoliv - v/ Sigridur Thorvaldsdottir - Falkevej 8  -  5400 Bogense - Tlf. 60 80 24 07  - sigga@ergo2.dk